Despre noi

Bine ati venit la Service GSM Bucuresti, expertul dvs. in service telefoane, tablete si laptopuri. Suntem o companie dedicata oferirii serviciilor profesionale de service pentru dispozitivele dvs. mobile si computerele personale.

Firma noastra, SVALEX COREX SRL, cu sediul in Bucuresti si CUI 45725092, a fost infiintata la data de 01-03-2022, avand ca obiect principal de activitate codul CAEN 9512 - Repararea echipamentelor de comunicatii. Cu o experienta vasta in domeniu si cu o echipa de tehnicieni calificati, suntem dedicati sa oferim service de cea mai inalta calitate.

La Service GSM Bucuresti, ne asiguram ca dispozitivele dvs. sunt tratate cu cea mai mare grija si profesionalism. Indiferent daca aveti nevoie de service pentru telefonul dvs. preferat, tableta sau laptopul personal, suntem aici pentru a va ajuta. Ne angajam sa oferim solutii rapide si eficiente pentru problemele intampinate de dispozitivele dvs., utilizand piese de schimb de inalta calitate si tehnici de reparatie de ultima generatie.

Echipa noastra de experti este dedicata satisfactiei clientilor si va asiguram ca veti primi un service pe care va puteti baza. Contactati-ne astazi pentru a afla cum va putem ajuta sa readuceti dispozitivele dvs. la functionarea optima!

De ce Service GSM Bucuresti?

Service GSM Bucuresti este alegerea perfecta pentru reparatiile dispozitivelor tale deoarece oferim o combinatie unica de calitate, profesionalism si viteza. Ne straduim sa oferim servicii complete de service pentru telefoane, tablete si laptopuri, cu o echipa de tehnicieni experimentati si utilaje moderne pentru a rezolva orice problema a dispozitivului tau.

Service GSM Bucuresti: Rapiditate, Eficienta si Calitate!

Service telefoane, tablete si laptopuri.

Service rapid si eficient

rush
Ne straduim sa finalizam reparatiile rapid si eficient, astfel incat sa puteti reveni la utilizarea dispozitivului cat mai curand posibil.

Preturi accesibile

dollar
Oferim preturi competitive pentru toate serviciile noastre de reparatii, asigurandu-va ca va puteti repara dispozitivul fara un efort financiar considerabil.

Piese de inalta calitate

quality
Folosim doar piese de calitate pentru a ne asigura ca dispozitivul tau va functiona perfect si va fi durabil dupa reparatie.

Echipa calificata

group
Tehnicienii nostri sunt bine pregatiti si au experienta in repararea unei game largi de dispozitive GSM.
1143+

DISPLAY-URI INLOCUITE


820+

BATERII INLOCUITE


3025+

DEVICE-URI REPARATE


3567+

CLIENTI MULTUMITI