Bun venit la SVALEX COREX SRL! Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a serviciilor noastre inainte de a accesa sau utiliza website-ul nostru Reparatii-Telefoane.com. Accesand sau utilizand acest website, sunteti de acord sa respectati si sa fiti supus termenilor si conditiilor de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati acest website.

1. Accesul la Servicii

Accesul la serviciile noastre presupune conformitatea cu toate termenii si conditiile de utilizare, precum si cu legislatia aplicabila. Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza acesti termeni si conditii in orice moment, fara notificare prealabila.

2. Drepturile de Proprietate Intelectuala

Continutul acestui website, inclusiv, dar fara a se limita la text, imagini, grafica, logo-uri, si alte materiale, sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuala si sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri. Utilizarea neautorizata a acestor materiale este strict interzisa.

3. Confidentialitatea si Protectia Datelor

Colectam si prelucram datele personale in conformitate cu politica noastra de confidentialitate. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor personale conform politicii noastre.

4. Limitarea Responsabilitatii

Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii acestui website sau a informatiilor furnizate aici.

Prin accesarea sau utilizarea website-ului nostru, sunteti de acord sa ne eliberati de orice raspundere pentru orice pretentii, daune, pierderi sau costuri, inclusiv costuri legale, suportate de dvs. sau de terti in legatura cu utilizarea sau accesul la acest website.

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord intre dumneavoastra si SVALEX COREX SRL in ceea ce priveste utilizarea acestui website si inlocuiesc orice intelegere anterioara sau concomitenta intre parti.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati.