Bine ati venit la SVALEX COREX SRL! Aceasta este politica noastra de confidentialitate care explica modul in care colectam, utilizam si protejam informatiile dumneavoastra personale atunci cand utilizati website-ul nostru Reparatii-Telefoane.com.

1. Colectarea Informatiilor

Colectam informatii personale in mod voluntar atunci cand ne contactati sau interactionati cu website-ul nostru, inclusiv numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si alte informatii relevante.

2. Utilizarea Informatiilor

Utilizam informatiile personale colectate pentru a va oferi serviciile solicitate, pentru a va comunica cu privire la solicitarile dvs., pentru a imbunatati si personaliza experienta dumneavoastra pe website-ul nostru, si pentru a va informa despre oferte speciale sau actualizari.

3. Protejarea Informatiilor

Ne angajam sa protejam informatiile personale si sa implementam masuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora.

4. Partajarea Informatiilor

Nu vom vinde, distribui sau transfera in alt mod informatiile dvs. personale catre terti fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate sau pentru a respecta cerintele legale.

5. Drepturile Dumneavoastra

Conform legislatiei privind protectia datelor, aveti dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau sterge informatiile personale pe care le detinem despre dumneavoastra. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru a solicita informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

6. Actualizari ale Politicii de Confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica periodic aceasta politica de confidentialitate, iar orice modificari vor fi publicate pe aceasta pagina. Va incurajam sa revizuiti periodic aceasta politica pentru a fi la curent cu modul in care protejam si utilizam informatiile dvs. personale.

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu prelucrarea informatiilor dumneavoastra personale conform acestei politici de confidentialitate.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta politica, va rugam sa ne contactati.