Bine ati venit la SVALEX COREX SRL! Ne bucuram sa va avem alaturi si sa va oferim serviciile noastre profesionale de reparatii pentru echipamentele de comunicatii. Pentru a asigura o colaborare eficienta si placuta, va rugam sa respectati urmatoarele reguli generale:

1. Respectati Programarea

Pentru a va oferi cea mai buna experienta si pentru a gestiona eficient fluxul de clienti, va rugam sa respectati programarea stabilita pentru serviciile de reparatii. Programarile pot fi facute online sau prin intermediul telefonului.

2. Furnizati Informatii Corecte

Pentru a ne asigura ca putem oferi serviciile potrivite si ca putem identifica corect problemele dispozitivelor dumneavoastra, va rugam sa furnizati informatii precise si detaliate despre problemele intampinate.

3. Respectati Instructiunile Tehnicienilor

Echipa noastra de tehnicieni experimentati va oferi recomandari si instructiuni clare pentru intretinerea si folosirea optima a echipamentelor reparate. Va rugam sa respectati aceste instructiuni pentru a mentine dispozitivele intr-o stare optima de functionare pe termen lung.

4. Plata Serviciilor

Plata pentru serviciile de reparatii se va efectua conform preturilor stabilite si a termenilor de plata conveniti anterior. Asigurati-va ca aveti la dispozitie modalitatea de plata preferata si ca efectuati plata in termenul stabilit.

5. Feedback-ul Dvs. Este Important

Ne dorim sa asiguram intotdeauna cea mai buna experienta pentru clientii nostri. Daca aveti orice feedback sau sugestii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne informati. Opiniile dumneavoastra ne ajuta sa ne imbunatatim continuu serviciile.

Va multumim pentru colaborare si pentru increderea acordata SVALEX COREX SRL pentru serviciile de reparatii ale echipamentelor de comunicare!